Nazovite nas

+385 (0)95 2906 992

E-mail

kozmetickicentarloops@gmail.com

Zakazivanje termina

Preporučujemo zakazivanje termina

MEGAN je cjelovita platforma za dermalnu regeneraciju koju je razvio Skeyndor, a koja spaja najnaprednije tehnologije s visokoučinkovitom kozmetikom. Pet desetljeća istraživanja omogućilo je stvaranje ove opreme, koju je odobrio Centar za industrijski tehnološki razvoj, jednako avangardne koliko i inovativne.
Ova savršena ravnoteža između tehnologije i visokoučinkovite kozmetike sposobna je izvršiti regeneraciju stanica iz najdubljih tkiva, što MEGAN čini prije i poslije u kozmetičkim tretmanima aparatima. S dobivenim trećim CDTI-jem, Skeyndor se učvršćuje kao jedan od najinovativnijih i najavangardnijih brendova u svijetu ljepote i kozmetike.

MEGAN tretman

MEGAN u jednom uređaju kombinira sustav Tri Synergy Tech, registriranu tehnologiju koja po prvi put ujedinjuje potencijal triju tehnika: radiofrekvencije (Hi-Freq), mezoterapije (Dermaboost) i LED terapije (Deep RGB) u samo jednom uređaju za višestruki tretman. Ova sinergija može umnožiti rezultate, postižući spektakularne učinke.
Učinkovitosti ove tehnologije moramo dodati korištenje Hi-Tech Performing Cosmetics s inteligentnom formulacijom. Ova nova kozmetika dizajnirana je tako da svoje aktivne sastojke precizno usmjerava u različite slojeve kože, čak i one najdublje. Pristup budućnosti ljepote kroz avangardnu ​​i potpuno revolucionarnu fuziju tehnologije i formulacije.

Kako djeluje MEGAN?

Skeyndor MEGAN Technologies

MEGAN Skeyndor sesije sastoje se od jednog super tretmana koji kombinira upotrebu tri vrhunske tehnologije:
Hi-Freq, Dermaboost i Deep RGB:

 1. Radiofrekvencija – Hi-Freq:
  Hi-Freq je prvi korak. Koristi monopolarnu kapacitivnu visokofrekventnu struju za stimulaciju, regeneraciju i remodeliranje najdubljih tkiva kože, postižući porast temperature koji povećava irigaciju i propusnost aktivnih sastojaka. Toplinsko povećanje pojačava otpuštanje proteina toplinskog šoka (HSP) koji potiču proizvodnju kolagena i elastina, čime se postiže učinak regeneracije i zatezanje kože.
  Tijekom ove faze koristi se patentirani gel koji maksimalno pojačava djelovanje radiofrekvencije i štiti kožu. Njegova formula bez vode omogućuje vam siguran rad na višim temperaturama, bez električnog luka i s manjim rizikom od isparavanja.
 2. Mezoterapija – Dermaboost:
  Tijekom drugog koraka koriste se dvije različite tehnologije. Prvi: Hydro-Dermaboost je monopolarna struja srednje frekvencije koja povećava propusnost kože proizvodeći podesivi protok elektrona. Drugi: Meso-Dermaboost je bipolarna struja koja stvara prolazne mikropore u staničnoj membrani.
  U ovoj fazi postižemo upijanje prethodno odabranih aktivnih sastojaka i njihovo prodiranje u najdublje slojeve.
 3. LED terapija – duboki RGB:
  Treći korak je Deep RGB, tehnologija koja kombinira hidroelektroforezu, mezoterapiju i tehnologije LED svjetla za prodiranje u fotostimulirajuće koncentrate na različitim razinama kože.
  Tijekom ove faze nanose se specifični koncentrati za svaku potrebu, bilo da se radi o borbi protiv hiperpigmentacije, čišćenju pora, pružanju sjaja, vraćanju čvrstoće ili zamagljivanju bora.
Vidljivi rezultati u svakoj sesiji:

Tretman MEGAN Skeyndor koristi vrhunsku tehnologiju i ima za cilj podići njegu kože na višu razinu. Njegovi rezultati potvrđeni su desecima studija provedenih pod medicinskim i estetskim nadzorom.
MEGAN se pokazao vrlo učinkovitim u smanjenju mrlja, omekšavanju podočnjaka i bora te smanjenju poroznosti, uz zamjetan učinak liftinga. Studije pokazuju da su njegovi rezultati trenutni i dugotrajni:
100% učinak liftinga i definiranije konture lica i vrata.
100% smanjenje bora, gušća, sočnija i punija koža.
100% koža + pročišćena, ujednačena, blistava i detoksicirana.
100% koža + pročišćena i ujednačena, sa smanjenim porama.
85% glatkije podočnjake.
92% u glatkijim mrljama.

Megan by Skeyndor tretmani za lice:

Megan tretman problematične kože

Megan tretman zaglađivanja i liftinga

Megan TREY tretman za popunjavanje bora

Megan tretman za područja oko očiju 

Megan tretman za posvjetljivanje i sjajniju kožu

Megan tretman za kožu s izraženom hiperpigmentacijom 

Megan by Skeyndor tretmani za tijelo:

Megan tretman za učvršćivanje i preoblikovanje trbuha (abdomena)

Megan tretman za učvršćivanje grudi

Megan tretman – učvršćivanje i preobrazba ruku (nadlaktice)

Megan tretman za učvršćivanje i preoblikovanje bedara

Rezervirajte svoj termin na naš telefon:

+385 (0)95 2906 992

Možda niste sigurni da je MEGAN najprikladniji tretman za potrebe vaše kože. Ne brinite, u tu svrhu u Loops centru svojim klijentima besplatno nudimo mogućnost analize kože prije tretmana kako bismo točno znali koje su specifične potrebe vaše kože. Tako se možemo upoznati i utvrditi odgovara li ovaj tretman vašim potrebama. Uvijek ćemo vas savjetovati što je najprikladnije u odnosu na vaše ciljeve.

Ako trebate više informacija, dvoumite se ili ako imate bilo kakvih pitanja, možete nas kontaktirati putem naše kontakt stranice, rado ćemo vam pomoći. Uvijek je preporučljivo da nam prije početka ovog ili bilo kojeg tretmana kažete kakva su vaša očekivanja, da li imate nekakve sumnje i da li imate nekakve brige ili razloge zbog kojih ste u nedoumici.

Translate »
Verified by MonsterInsights