Politika Privatnosti

 

Zadnje ažuriranje 24. lipnja 2024

Ova obavijest o privatnosti za LOOPS d.o.o. (“mi”, “nas” ili “naš”), opisuje kako i zašto možemo prikupljati, pohranjivati, koristiti i/ili dijeliti (“obrađivati”) vaše podatke kada koristite naše usluge (“Usluge”), kao kao kad ti:

  • Surađujte s nama na druge povezane načine, uključujući prodaju, marketing ili događaje

Pitanja ili nedoumice? Čitanje ove obavijesti o privatnosti pomoći će vam da razumijete svoja prava i izbore u vezi s privatnošću. Ako se ne slažete s našim pravilima i praksama, nemojte koristiti naše Usluge. Ako i dalje imate pitanja ili nedoumica, obratite nam se na loopskozmetickicentar@gmail.com.

SAŽETAK KLJUČNIH TOČAKA

Ovaj sažetak pruža ključne točke iz naše obavijesti o privatnosti, ali možete saznati više pojedinosti o bilo kojoj od ovih tema klikom na vezu koja slijedi nakon svake ključne točke ili korištenjem našeg sadržaj ispod kako biste pronašli odjeljak koji tražite.

Koje osobne podatke obrađujemo? Kada posjećujete, koristite ili se krećete našim Uslugama, možemo obrađivati ​​osobne podatke ovisno o tome kako komunicirate s nama i Uslugama, odabirima koje napravite te proizvodima i značajkama koje koristite. Nauči više o osobne podatke koje nam otkrijete.

Obrađujemo li osjetljive osobne podatke? Ne obrađujemo osjetljive osobne podatke.

Prikupljamo li bilo kakve podatke od trećih strana? Ne prikupljamo nikakve podatke od trećih strana.

Kako obrađujemo vaše podatke? Vaše podatke obrađujemo kako bismo pružili, poboljšali i administrirali naše Usluge, komunicirali s vama, radi sigurnosti i sprječavanja prijevara te radi usklađivanja sa zakonom. Također možemo obrađivati ​​vaše podatke u druge svrhe uz vaš pristanak. Vaše podatke obrađujemo samo kada za to imamo valjan pravni razlog. Nauči više o kako obrađujemo vaše podatke.

U kojim situacijama i s kojim vrstama stranaka dijelimo osobne podatke? Podatke možemo dijeliti u određenim situacijama i s određenim kategorijama trećih strana. 

Kako čuvamo vaše podatke sigurnima? Imamo organizacijske i tehničke procese i procedure za zaštitu vaših osobnih podataka. Međutim, nijedan elektronički prijenos putem interneta ili tehnologija za pohranu informacija ne može biti 100% siguran, stoga ne možemo obećati ili jamčiti da hakeri, kibernetički kriminalci ili druge neovlaštene treće strane neće moći ugroziti našu sigurnost i nepropisno prikupljati, pristupati , ukrasti ili izmijeniti vaše podatke.

Koja su vaša prava? Ovisno o tome gdje se geografski nalazite, primjenjivi zakon o privatnosti može značiti da imate određena prava u vezi s vašim osobnim podacima.

Kako ostvarujete svoja prava? Svoja prava najlakše ćete ostvariti posjetom https://kozmetickicentarloops.com/kontakt, ili nas kontaktirajte. Razmotrit ćemo svaki zahtjev i postupiti po njemu u skladu s primjenjivim zakonima o zaštiti podataka.

SADRŽAJ

  1. KOJE PODATKE PRIKUPLJAMO?
  2. KAKO OBRAĐUJEMO VAŠE PODATKE?
  3. NA KOJE SE PRAVNE OSNOVE OSLANJAMO ZA OBRADU VAŠIH OSOBNIH PODATAKA?
  4. KADA I SA KIM DIJELIMO VAŠE OSOBNE PODATKE?
  5. KORISTIMO LI KOLAČIĆE I DRUGE TEHNOLOGIJE ZA PRAĆENJE?
  6. KOLIKO DUGO ČUVAMO VAŠE PODATKE?
  7. KAKO ČUVAMO VAŠE PODATKE?
  8. PRIKUPLJAMO LI PODATKE OD MALOLJETNIKA?
  9. KOJA SU VAŠA PRAVA NA PRIVATNOST?
  10. KONTROLE ZA ZNAČAJKE NEMOJ PRATI
  11. AŽURIRAMO LI OVU OBAVIJEST?
  12. KAKO NAS MOŽETE KONTAKTIRATI U VEZI OVE OBAVIJESTI?
  13. KAKO MOŽETE PREGLEDATI, AŽURIRATI ILI BRISATI PODATKE KOJE PRIKUPLJAMO OD VAS?

 

  1. KOJE PODATKE PRIKUPLJAMO?

Osobni podaci koje nam otkrijete

Ukratko: prikupljamo osobne podatke koje nam date.

Prikupljamo osobne podatke koje nam dobrovoljno dajete kada izrazite interes za dobivanje informacija o nama ili našim proizvodima i Uslugama, kada sudjelujete u aktivnostima na Uslugama ili na drugi način kada nas kontaktirate.

Osobni podaci koje ste dali. Osobni podaci koje prikupljamo ovise o kontekstu vaše interakcije s nama i Uslugama, odabirima koje napravite te proizvodima i značajkama koje koristite. Osobni podaci koje prikupljamo mogu uključivati ​​sljedeće:

  • imena
  • brojevi telefona
  • email adrese
  • preferencije kontakata
  • podatke za kontakt ili autentifikaciju

Osjetljive informacije. Ne obrađujemo osjetljive podatke.

Svi osobni podaci koje nam date moraju biti istiniti, potpuni i točni te nas morate obavijestiti o svim promjenama takvih osobnih podataka.

Podaci se prikupljaju automatski

Ukratko: neke informacije — poput adrese vašeg internetskog protokola (IP) i/ili preglednika i karakteristika uređaja — prikupljaju se automatski kada posjetite naše Usluge.

Automatski prikupljamo određene podatke kada posjećujete, koristite ili se krećete Uslugama. Ovi podaci ne otkrivaju vaš specifičan identitet (poput vašeg imena ili podataka za kontakt), ali mogu uključivati ​​podatke o uređaju i korištenju, kao što su vaša IP adresa, karakteristike preglednika i uređaja, operativni sustav, jezične postavke, referentni URL-ovi, naziv uređaja, država, lokacija , informacije o tome kako i kada koristite naše usluge i druge tehničke informacije. Ove su informacije prvenstveno potrebne za održavanje sigurnosti i rada naših usluga, te za našu internu analitiku i svrhe izvješćivanja.

Poput mnogih tvrtki, također prikupljamo podatke putem kolačića i sličnih tehnologija.

Podaci koje prikupljamo uključuju:

  • Podaci o zapisniku i korištenju. Podaci o zapisniku i korištenju su informacije vezane uz uslugu, dijagnostiku, upotrebu i performanse koje naši poslužitelji automatski prikupljaju kada pristupite ili koristite naše Usluge i koje bilježimo u datotekama dnevnika. Ovisno o tome kako komunicirate s nama, ovi podaci dnevnika mogu uključivati ​​vašu IP adresu, informacije o uređaju, vrstu preglednika te postavke i informacije o vašoj aktivnosti u Uslugama (kao što su oznake datuma/vremena povezane s vašom upotrebom, stranicama i pregledanim datotekama, pretraživanjima i drugim radnjama koje poduzmete, kao što su značajke koje koristite), informacije o događajima uređaja (kao što je aktivnost sustava, izvješća o pogreškama (ponekad se nazivaju “ispisi o padu” “) i postavke hardvera).
  • Podaci uređaja. Prikupljamo podatke o uređaju kao što su informacije o vašem računalu, telefonu, tabletu ili drugom uređaju koji koristite za pristup Uslugama. Ovisno o uređaju koji se koristi, ovi podaci o uređaju mogu uključivati ​​informacije kao što su vaša IP adresa (ili proxy poslužitelj), identifikacijski brojevi uređaja i aplikacije, lokacija, vrsta preglednika, model hardvera, pružatelj internetskih usluga i/ili mobilni operater, operativni sustav i informacije o konfiguraciji sustava.
  • Podaci o lokaciji. Prikupljamo podatke o lokaciji kao što su informacije o lokaciji vašeg uređaja, koje mogu biti precizne ili neprecizne. Koliko podataka prikupljamo ovisi o vrsti i postavkama uređaja koji koristite za pristup Uslugama. Na primjer, možemo koristiti GPS i druge tehnologije za prikupljanje geolokacijskih podataka koji nam govore vašu trenutnu lokaciju (na temelju vaše IP adrese). Možete nam onemogućiti prikupljanje ovih podataka tako što ćete odbiti pristup informacijama ili onemogućiti svoju postavku lokacije na svom uređaju. Međutim, ako se odlučite isključiti, možda nećete moći koristiti određene aspekte Usluga.
  1. KAKO OBRAĐUJEMO VAŠE PODATKE?

Ukratko: Vaše podatke obrađujemo kako bismo pružili, poboljšali i administrirali naše Usluge, komunicirali s Vama, radi sigurnosti i sprječavanja prijevare te radi usklađivanja sa zakonom. Također možemo obrađivati ​​vaše podatke u druge svrhe uz vaš pristanak.

Vaše osobne podatke obrađujemo iz različitih razloga, ovisno o tome kako komunicirate s našim Uslugama, uključujući:

  • Isporučiti i olakšati isporuku usluga korisniku. Možemo obraditi vaše podatke kako bismo vam pružili traženu uslugu.
  • Odgovoriti na upite korisnika/ponuditi podršku korisnicima. Možemo obraditi vaše podatke kako bismo odgovorili na vaše upite i riješili sve moguće probleme koje biste mogli imati sa traženom uslugom.
  • Spasiti ili zaštititi vitalni interes pojedinca. Možemo obraditi vaše podatke kada je to potrebno za spašavanje ili zaštitu vitalnih interesa pojedinca, kao što je sprječavanje štete.
  1. NA KOJE SE PRAVNE OSNOVE OSLANJAMO ZA OBRADU VAŠIH PODATAKA?

Ukratko: Vaše osobne podatke obrađujemo samo kada vjerujemo da je to potrebno i imamo valjan pravni razlog (tj. pravnu osnovu) za to prema primjenjivom zakonu, kao što je vaš pristanak, kako bismo bili u skladu sa zakonima, kako bismo vam pružili usluge kako bismo sklopili ili ispunili naše ugovorne obveze, zaštitili vaša prava ili ispunili naše legitimne poslovne interese.

Opća uredba o zaštiti podataka (GDPR) i UK GDPR zahtijevaju od nas da objasnimo važeće pravne osnove na koje se oslanjamo kako bismo obradili vaše osobne podatke. Kao takvi, možemo se osloniti na sljedeće pravne osnove za obradu vaših osobnih podataka:

  • Pristanak. Vaše podatke možemo obraditi ako ste nam dali dopuštenje (tj. privolu) za korištenje vaših osobnih podataka u određenu svrhu. Svoj pristanak možete povući u bilo kojem trenutku. 
  • Izvršenje ugovora. Vaše osobne podatke možemo obrađivati ​​kada smatramo da je to potrebno za ispunjavanje naših ugovornih obveza prema vama, uključujući pružanje naših Usluga ili na vaš zahtjev prije sklapanja ugovora s vama.
  • Pravne obveze. Možemo obraditi vaše podatke kada vjerujemo da je to potrebno za poštivanje naših zakonskih obveza, kao što je suradnja s tijelom za provođenje zakona ili regulatornom agencijom, ostvarivanje ili obrana naših zakonskih prava ili otkrivanje vaših podataka kao dokaza u parnici u kojoj smo uključeni.
  • Vitalni interesi. Vaše podatke možemo obrađivati ​​tamo gdje vjerujemo da je potrebno zaštititi vaše vitalne interese ili vitalne interese treće strane, kao što su situacije koje uključuju potencijalne prijetnje sigurnosti bilo koje osobe.
  1. KADA I SA KIM DIJELIMO VAŠE OSOBNE PODATKE?

Ukratko: Možemo dijeliti informacije u određenim situacijama opisanim u ovom odjeljku i/ili sa sljedećim kategorijama trećih strana.

Dobavljači, konzultanti i ostali pružatelji usluga trećih strana. Vaše podatke možemo dijeliti s dobavljačima trećih strana, pružateljima usluga, izvođačima ili agentima (“treće strane”) koji obavljaju usluge za nas ili u naše ime i zahtijevaju pristup takvim informacijama za obavljanje tog posla.

Kategorije trećih strana s kojima možemo dijeliti osobne podatke su sljedeće:

  • Usluge analize podataka
  • Društvene mreže
  • Davatelji usluga hostinga web stranica

Možda ćemo također morati podijeliti vaše osobne podatke u sljedećim situacijama:

  • Poslovni prijenosi. Vaše podatke možemo podijeliti ili prenijeti u vezi ili tijekom pregovora o bilo kakvom spajanju, prodaji imovine tvrtke, financiranju ili akviziciji cijelog ili dijela našeg poslovanja drugoj tvrtki.
  • Kada koristimo API-je platforme Google Maps. Vaše podatke možemo dijeliti s određenim API-jima platforme Google karata (npr. API za Google karte, API za mjesta). Dobivamo i pohranjujemo na vaš uređaj (“cache”) vašu lokaciju. Svoj pristanak možete opozvati u bilo kojem trenutku tako da nas kontaktirate putem kontakt podataka navedenih na kraju ovog dokumenta.
  1. KORISTIMO LI KOLAČIĆE I DRUGE TEHNOLOGIJE ZA PRAĆENJE?

Ukratko: Možemo koristiti kolačiće i druge tehnologije praćenja za prikupljanje i pohranu vaših podataka.

Možemo koristiti kolačiće i slične tehnologije praćenja (kao što su web pratilice i pikseli) za prikupljanje informacija kada stupate u interakciju s našim uslugama. Neke tehnologije mrežnog praćenja pomažu nam u održavanju sigurnosti naših Usluga, sprječavanju padova, popravljanju grešaka, spremanju vaših preferencija i pomoći s osnovnim funkcijama stranice.

Također dopuštamo trećim stranama i pružateljima usluga da koriste tehnologije online praćenja na našim Uslugama za analitiku i oglašavanje, uključujući pomoć pri upravljanju i prikazivanju oglasa, prilagođavanje oglasa vašim interesima ili slanje podsjetnika o napuštenoj košarici (ovisno o vašim komunikacijskim preferencijama) . Treće strane i pružatelji usluga koriste svoju tehnologiju za pružanje reklama o proizvodima i uslugama prilagođenim vašim interesima koje se mogu pojaviti na našim Uslugama ili na drugim web stranicama.

Konkretne informacije o tome kako koristimo takve tehnologije i kako možete odbiti određene kolačiće navedene su u našoj Obavijesti o kolačićima.

Google Analytics

Vaše podatke možemo podijeliti s Google Analyticsom kako bismo pratili i analizirali korištenje Usluga. Značajke oglašavanja Google Analyticsa koje možemo koristiti uključuju: Remarketing s Google Analyticsom, Google Analytics demografska izvješća i izvješća o interesima i Google Display Network izvješća o pojavljivanjima. Da biste isključili praćenje Google Analyticsa kroz Usluge, posjetite https://tools.google.com/dlpage/gaoptout. Možete se isključiti iz Google Analytics značajki oglašavanja putem Postavke oglasa i Postavke oglasa za mobilne aplikacije. Drugi načini isključivanja uključuju http://optout.networkadvertising.org/ i http://www.networkadvertising.org/mobile-choice. Za više informacija o praksi privatnosti Googlea, posjetite Googleova stranica o privatnosti i uvjetima.

  1. KOLIKO DUGO ČUVAMO VAŠE PODATKE?

Ukratko: Vaše podatke čuvamo onoliko dugo koliko je potrebno da ispunimo svrhe navedene u ovoj obavijesti o privatnosti osim ako zakon ne zahtijeva drugačije.

Vaše ćemo osobne podatke čuvati samo onoliko dugo koliko je potrebno za svrhe navedene u ovoj obavijesti o privatnosti, osim ako je dulje razdoblje čuvanja potrebno ili dopušteno zakonom (kao što su porezni, računovodstveni ili drugi pravni zahtjevi).

Kada nemamo stalnu legitimnu poslovnu potrebu za obradom vaših osobnih podataka, ili ćemo izbrisati ili anonimizirati takve podatke, ili, ako to nije moguće (na primjer, zato što su vaši osobni podaci pohranjeni u sigurnosnoj arhivi), tada ćemo sigurno pohraniti vaše osobne podatke i izolirati ih od daljnje obrade dok brisanje ne bude moguće.

  1. KAKO ČUVAMO VAŠE PODATKE?

Ukratko: Cilj nam je zaštititi vaše osobne podatke kroz sustav organizacijskih i tehničkih sigurnosnih mjera.

Proveli smo odgovarajuće i razumne tehničke i organizacijske sigurnosne mjere osmišljene za zaštitu sigurnosti svih osobnih podataka koje obrađujemo. Međutim, unatoč našim zaštitnim mjerama i naporima da osiguramo vaše podatke, nijedan elektronički prijenos putem interneta ili tehnologija za pohranu informacija ne može biti 100% siguran, stoga ne možemo obećati ili jamčiti da hakeri, kibernetički kriminalci ili druge neovlaštene treće strane neće biti u mogućnosti poraziti našu sigurnost i nepropisno prikupiti, pristupiti, ukrasti ili izmijeniti vaše podatke. Iako ćemo dati sve od sebe da zaštitimo vaše osobne podatke, prijenos osobnih podataka na i s naših usluga je na vašu vlastitu odgovornost. Uslugama biste trebali pristupati samo unutar sigurnog okruženja.

  1. PRIKUPLJAMO LI PODATKE OD MALOLJETNIKA?

Ukratko: Ne prikupljamo svjesno podatke od djece mlađe od 18 godina niti im ih plasiramo.

Ne prikupljamo svjesno, ne tražimo podatke od djece mlađe od 18 godina niti im ih prodajemo, niti svjesno prodajemo takve osobne podatke. Korištenjem Usluga izjavljujete da imate najmanje 18 godina ili da ste roditelj ili skrbnik takve maloljetne osobe i pristajete na korištenje Usluga od strane te maloljetne osobe. Ako doznamo da su prikupljeni osobni podaci korisnika mlađih od 18 godina, deaktivirat ćemo račun i poduzeti razumne mjere za brzo brisanje takvih podataka iz naše evidencije. Ako saznate za bilo kakve podatke koje smo prikupili od djece mlađe od 18 godina, kontaktirajte nas na loopskozmetickicentar@gmail.com.

  1. KOJA SU VAŠA PRAVA NA PRIVATNOST?

Ukratko: u nekim regijama, poput Europskog gospodarskog prostora (EEA), Ujedinjenog Kraljevstva (UK) i Švicarske, imate prava koja vam omogućuju veći pristup i kontrolu nad vašim osobnim podacima. Možete pregledati, promijeniti ili ukinuti svoj račun u bilo kojem trenutku, ovisno o vašoj zemlji, pokrajini ili državi prebivališta.

U nekim regijama (poput EGP-a, Ujedinjenog Kraljevstva i Švicarske) imate određena prava prema primjenjivim zakonima o zaštiti podataka. To može uključivati ​​pravo (i) na zahtjev za pristup i dobivanje kopije vaših osobnih podataka, (ii) na zahtjev za ispravak ili brisanje; (iii) za ograničavanje obrade vaših osobnih podataka; (iv) ako je primjenjivo, za prenosivost podataka; i (v) ne podliježu automatiziranom odlučivanju. U određenim okolnostima također možete imati pravo prigovora na obradu vaših osobnih podataka. Takav zahtjev možete podnijeti tako da nas kontaktirate putem kontakt podataka navedenih u odjeljku “KAKO NAS MOŽETE KONTAKTIRATI U VEZI OVE OBAVIJESTI?” u nastavku.

Razmotrit ćemo svaki zahtjev i postupiti po njemu u skladu s primjenjivim zakonima o zaštiti podataka.

 

Ako se nalazite u EGP-u ili Ujedinjenom Kraljevstvu i smatrate da nezakonito obrađujemo vaše osobne podatke, također imate pravo žalbe svom Tijelo države članice za zaštitu podataka ili UK tijelo za zaštitu podataka.

Ako se nalazite u Švicarskoj, možete kontaktirati Savezni povjerenik za zaštitu podataka i informiranje.

Povlačenje vašeg pristanka: Ako se oslanjamo na vaš pristanak za obradu vaših osobnih podataka, imate pravo povući svoj pristanak u bilo kojem trenutku. Svoj pristanak možete povući u bilo kojem trenutku tako da nas kontaktirate putem kontakt podataka navedenih u odjeljku “KAKO NAS MOŽETE KONTAKTIRATI U VEZI OVE OBAVIJESTI?” u nastavku.

Međutim, imajte na umu da to neće utjecati na zakonitost obrade prije povlačenja niti će utjecati na obradu vaših osobnih podataka koja se provodi oslanjajući se na zakonite osnove obrade osim privole.

Isključivanje marketinških i promotivnih komunikacija: Možete otkazati pretplatu na naše marketinške i promotivne komunikacije u bilo kojem trenutku klikom na poveznicu za otkazivanje pretplate u e-porukama koje šaljemo ili tako da nas kontaktirate koristeći podatke navedene u odjeljku “KAKO NAS MOŽETE KONTAKTIRATI U VEZI OVE OBAVIJESTI?” u nastavku. Tada ćete biti uklonjeni s marketinških popisa. Međutim, možemo i dalje komunicirati s vama — na primjer, kako bismo vam poslali poruke u vezi s uslugom koje su potrebne za administraciju i korištenje vašeg računa, kako bismo odgovorili na zahtjeve za uslugom, ili u druge nemarketinške svrhe.

Kolačići i slične tehnologije: Većina web preglednika prema zadanim postavkama prihvaća kolačiće. Ako želite, obično možete odabrati da postavite svoj preglednik da uklanja kolačiće i odbija kolačiće. Ako odlučite ukloniti kolačiće ili odbiti kolačiće, to bi moglo utjecati na određene značajke ili usluge naših Usluga.

Ako imate pitanja ili komentara o svojim pravima na privatnost, možete nam poslati e-poruku na loopskozmetickicentar@gmail.com.

  1. KONTROLE ZA ZNAČAJKE NEMOJ PRATI

Većina web preglednika i nekih mobilnih operativnih sustava i mobilnih aplikacija uključuje značajku Ne prati (“DNT”) ili postavku koju možete aktivirati kako biste signalizirali svoju preferencu privatnosti da se podaci o vašim aktivnostima pregledavanja na mreži ne prate i prikupljaju. U ovoj fazi nije dovršen jedinstveni tehnološki standard za prepoznavanje i implementaciju DNT signala. Kao takvi, trenutno ne odgovaramo na DNT signale preglednika ili bilo koji drugi mehanizam koji automatski priopćava vaš izbor da ne budete praćeni na mreži. Ako se usvoji standard za online praćenje koji moramo slijediti u budućnosti, obavijestit ćemo vas o toj praksi u revidiranoj verziji ove obavijesti o privatnosti.

  1. AŽURIRAMO LI OVU OBAVIJEST?

Ukratko: Da, ažurirat ćemo ovu obavijest prema potrebi kako bismo ostali u skladu s relevantnim zakonima.

S vremena na vrijeme možemo ažurirati ovu obavijest o privatnosti. Ažurirana verzija bit će označena ažuriranim datumom “Revidirano” na vrhu ove obavijesti o privatnosti. Ako unesemo značajne izmjene u ovu obavijest o privatnosti, možemo vas obavijestiti bilo istaknutim objavljivanjem obavijesti o takvim promjenama ili tako da vam izravno pošaljemo obavijest. Potičemo vas da često pregledavate ovu obavijest o privatnosti kako biste bili informirani o tome kako štitimo vaše podatke.

  1. KAKO NAS MOŽETE KONTAKTIRATI U VEZI OVE OBAVIJESTI?

Ako imate pitanja ili komentara o ovoj obavijesti, možete nam se obratiti e-poštom na loopskozmetickicentar@gmail.com ili nas kontaktirati poštom na:

LOOPS d.o.o.

Marinići 27b, 51216, Marinići, Hrvatska

Viškovo, Primorsko-goranska županija 51216

Hrvatska

  1. KAKO MOŽETE PREGLEDATI, AŽURIRATI ILI BRISATI PODATKE KOJE PRIKUPLJAMO OD VAS?

Na temelju primjenjivih zakona vaše zemlje, možete imati pravo zatražiti pristup osobnim podacima koje prikupljamo od vas, detalje o tome kako smo ih obradili, ispraviti netočnosti ili izbrisati vaše osobne podatke. Također možete imati pravo povući svoj pristanak na našu obradu vaših osobnih podataka. Ova prava mogu biti ograničena u nekim okolnostima primjenjivim zakonom. Da biste zatražili pregled, ažuriranje ili brisanje svojih osobnih podataka, posjetite: https://kozmetickicentarloops.com/kontakt.

 

 

MICROSOFT CLARITY

U partnerstvu smo s tvrtkama Microsoft Clarity i Microsoft Advertising kako bismo zabilježili način na koji koristite našu web stranicu i interakciju s njom putem metrike ponašanja, toplinskih karti i ponavljanja sesije kako bismo poboljšali i plasirali svoje proizvode/usluge. Podaci o korištenju web stranice bilježe se pomoću kolačića prve i treće strane i druge tehnologije praćenja za određivanje popularnosti proizvoda/usluga i aktivnosti na mreži. Dodatno, koristimo ove informacije za optimizaciju web-mjesta, prijevare/sigurnosne svrhe i oglašavanje. Za više informacija o tome kako Microsoft prikuplja i koristi vaše podatke, posjetite Microsoft Privacy Statement .

 

 

KOLAČIĆI

 



Koristimo kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva pregledavanja, posluživanje prilagođenih oglasa ili sadržaja i analizu našeg prometa. Klikom na “Prihvaćam” pristajete na našu upotrebu kolačića. Saznajte više.