Nazovite nas

+385 (0)95 2906 992

E-mail

kozmetickicentarloops@gmail.com

Zakazivanje termina

Preporučujemo zakazivanje termina

Megan tretman zaglađivanja i liftinga namijenjen je za:

• kožu s mimičkim borama

• kožu bez čvrstoće i opuštenu kožu

Koje su prednosti i kako djeluje Megan tretman?

Tretman za zaglađivanje i podizanje kože daje neviđene rezultate zahvaljujući sinergijskom učinku 3 tehnologije – Hi-Freq (visoka frekvencija), Dermaboost i Deep RGB zajedno s naprednom kozmetikom visokih performansi i specifičnim djelovanjem LED-a koji aktivira LIFTING koncentrat. Sadrži dron za dekontrakciju stvoren za smanjenje mimičkih linija i bora, djelovanjem sličnim botulinu, a također djeluje na korekciju kontura ovalnog lica.

Trajanje tretmana: 60 min

Rezervirajte svoj termin na naš telefon:

+385 (0)95 2906 992

Možda niste sigurni da je MEGAN najprikladniji tretman za potrebe vaše kože. Ne brinite, u tu svrhu u Loops centru svojim klijentima besplatno nudimo mogućnost analize kože prije tretmana kako bismo točno znali koje su specifične potrebe vaše kože. Tako se možemo upoznati i utvrditi odgovara li ovaj tretman vašim potrebama. Uvijek ćemo vas savjetovati što je najprikladnije u odnosu na vaše ciljeve.

Ako trebate više informacija, dvoumite se ili ako imate bilo kakvih pitanja, možete nas kontaktirati putem naše kontakt stranice ili nazvati, dogovoriti sastanak, rado ćemo vam pomoći. Uvijek je preporučljivo da nam prije početka ovog ili bilo kojeg tretmana kažete kakva su vaša očekivanja, da li imate neke sumnje i da li imate nekakve brige ili razloge zbog kojih ste u nedoumici.

Translate »
Verified by MonsterInsights