Megan tretman za posvjetljivanje i sjajniju kožu

Megan tretman za posvjetljivanje i sjajniju kožu namijenjen je za: 

  • Umornu i beživotnu kožu bez sjaja
  • Kožu sa znakovima fotostarenja

Kako djeluje tretman za posvjetljivanje i sjajniju kožu?

Tretman za revitalizaciju i posvjetljivanje kože, djeluje zahvaljujući učinku sinergije 3 tehnologije Hi-Freq(visoka frekvencija), Dermaboost i Deep RGB zajedno sa naprednom visokoučinkovitom kozmetikom i specifičnim djelovanjem LED aktivirajućeg koncentrata – BRIGHTENER. Sadrži posvjetljivajući dron koji revitalizira i posvjetljuje kožu i štiti od glavnih pokretača preranog starenja kože.

Trajanje tretmana: 60 min

Rezervirajte svoj termin na naš telefon ili online rezervacijom:

+385 (0)95 2906 992

Možda niste sigurni da je MEGAN najprikladniji tretman za potrebe vaše kože. Ne brinite, u tu svrhu u Loops centru svojim klijentima besplatno nudimo mogućnost analize kože prije tretmana kako bismo točno znali koje su specifične potrebe vaše kože. Tako se možemo upoznati i utvrditi odgovara li ovaj tretman vašim potrebama. Uvijek ćemo vas savjetovati što je najprikladnije u odnosu na vaše ciljeve.

Ako trebate više informacija, dvoumite se ili ako imate bilo kakvih pitanja, možete nas kontaktirati putem naše kontakt stranice, rado ćemo vam pomoći. Uvijek je preporučljivo da nam prije početka ovog ili bilo kojeg tretmana kažete kakva su vaša očekivanja, da li imate neke sumnje i da li imate nekakve brige ili razloge zbog kojih ste u nedoumici.

 

Megan by Skeyndor

Tretmani Lica
Istraži

Rezervirajte termin!

Pridružite se mnogim zadovoljnim klijentima koji su već iskusili našu strast za ljepotom.

Koristimo kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva pregledavanja, posluživanje prilagođenih oglasa ili sadržaja i analizu našeg prometa. Klikom na “Prihvaćam” pristajete na našu upotrebu kolačića. Saznajte više.