Nazovite nas

+385 (0)95 2906 992

E-mail

kozmetickicentarloops@gmail.com

Zakazivanje termina

Preporučujemo zakazivanje termina

Svi znamo da je usvajanje zdravih životnih navika ključ boljeg i duljeg života. Trenutno smo uronjeni u kulturu u kojoj sve više pridajemo važnost zdravlju, fizičkom blagostanju i, posljedično, osobnom imidžu. Održavanje forme i uživanje u dobroj tjelesnoj kondiciji vrijednosti su koje su sve prisutnije u našoj svakodnevnoj rutini. Kao odgovor na potragu za ovim fizičkim idealom, u Loopsu nudimo najbolje i najnaprednije tretmane tijela na tržištu.

Naši tretmani za tijelo:

MEGAN by Skeyndor za tijelo

Maderoterapija  

Termo deka 

Piling tijela

Masaže

U Loopsu smo se uvijek opredjeljivali za vrhunske uređaje kao jedan od naših temeljnih stupova. Naša ponuda tretmana za tijelo sadrži najbolju opremu za preoblikovanje siluete, smanjenje celulita, poboljšanje cirkulacije ili borbu protiv opuštenosti. Imamo tretmane koji će vam pomoći definirati figuru, postižući i održavajući proporcije u pravilnoj ravnoteži između dobrobiti i ljepote. Tretmani redukcije, hidratacije, pilinga ili anticelulita. Tretmani tijela koji mogu smanjiti celulit, drenirati zadržavanje tekućine ili postići značajno poboljšanje kože narančine kore.

Rezervirajte svoj termin na naš telefon:

+385 (0)95 2906 992

Trebate li više informacija? Razmišljate li o pokretanju jednog od naših tretmana tijela, ali ne znate koji? Dopustite da vas savjetuje naše iskustvo. U Loopsu uvijek radimo na način da rezerviramo termin za procjenu na kojem ćemo provesti kratku dijagnostiku kako bismo utvrdili koji je tretman ili aparat najprikladniji za vas na temelju vaših potreba. Iskreno ćemo vas savjetovati na temelju vaših ciljeva, bilo da se radi o smanjenju volumena, poboljšanju kože ili preoblikovanju vaše siluete. Ali zapamtite da prije početka bilo kakvog tretmana trebate dobro razmisliti o svojim očekivanjima i porazgovarati o njima s našim osobljem te ne biste trebali oklijevati izraziti sva pitanja ili nedoumice koje možda imate.

Translate »
Verified by MonsterInsights