Nazovite nas

+385 (0)95 2906 992

E-mail

kozmetickicentarloops@gmail.com

Zakazivanje termina

Preporučujemo zakazivanje termina

Uredska sjedeća masaža koja se izvodi tako da klijent sjedi, a najbolja je za trudnice, srčane bolesnike, odnosno sve osobe koje iz nekog razloga ne mogu sjediti, a najviše za osobe koje puno rade i pod velikim su stresom.

Masiraju se vrat, gornji dio leđa i ruke. Masažom vrata i vratne kralježnice ublažavamo napetost u vratu i bolove, te ublažava ozljedu vrata ako je bilo ozljeda vratne kralježnice, glavobolje, umora, smanjene koncentracije, ….

Masaža ruku pomaže u otklanjanju umora u rukama, bolova, artritisa, sindroma kapilarnog tunela i neuropatije.
Masaža se izvodi pokretima glađenja, trljanja i gnječenja, a stimuliraju se mišići, te se čiste nakupine mliječne kiseline i otklanjaju se napetosti. Uredska sjedeća masaža traje 45 minuta.

Cilj uredske sjedeće masaže je prvenstveno opuštanje najnapetijih mišićnih skupina vrata, ramena i dijelova leđa. Poboljšava cirkulaciju, smanjuje trnce i bolove, pomaže kod problema sa smanjene koncentracije, a na kraju poboljšava motivaciju za rad.

Ako je vaš radni dan ispunjen dugotrajnim sjedenjem, monotonim pokretima ili previše sjedite za volanom ova je masaža idealna receptura za Vas… povratit će vam energiju, izgubljeni elan i osjećaj ugode.

Translate »
Verified by MonsterInsights