Nazovite nas

+385 (0)95 2906 992

E-mail

kozmetickicentarloops@gmail.com

Zakazivanje termina

Preporučujemo zakazivanje termina

Skeyndorov najpremium izbor Corrective kit tretman za blistavu kožu!
Tretman Skeydor Corrective kit preporučamo tokom cijele godine za iscrpljenju kožu, kod osoba 50+ i nakon duge zime. U susret proljeću, potrebno je pripremite se i pokazati blistavu kožu, uz Skeyndorov najpremium izbor. Nakon zime, vaša koža može biti bez sjaja i devitalizirana nakon što je bila izložena ekstremnim uvjetima kao što su vjetar, hladnoća ili nedostatak svjetla… stoga treba njegovati i pripremiti ga da zablista vrhunskim proizvodima za lice i tijelo. Uživajte u vrhunskom proljeću, ali i tijekom cijele godine za svoju kožu uz Corrective kit.

Što je to Corrective kit?

Corrective kit sadrži izbor Skeyndorovih najvrhunijih proizvoda: korektivnu kremu za duboke bore i mimičke bore ili emulziju za popunjavanje bora iz korektivne linije formuliranu za izglađivanje izražajnih bora na licu, serum Eternal’s body protiv bora s liposomi matičnih stanica biljnog podrijetla te antistresna esencija lavande i cimeta iz Spa osjetila koja njeguje i parfimira kožu.

Koji je sadržaj kompleta Corrective kit?

Komplet sadrži korektivnu kremu ili emulziju iz korektivne linije, serum za tijelo iz Eternala i antistresnu esenciju lavande i cimeta iz Spa senses.

Za koji tip kože je Corrective kit?

Corrective kit je indicirano za sve tipove kože. Idealan je za suhu kožu s dubokim borama i izražajnim borama.
Kao idealan tretman tijela protiv bora za sve tipove kože, a posebno za suhu kožu, kožu s mrljama i gubitkom elastičnosti.

Koje su prednosti?

Korektivne kreme i emulzije ispunjavaju i dekontrahiraju, ispravljaju duboke bore i mimičke bore.
Kombiniraju dvije tehnike popunjavanja, za puniji i blistaviji izgled kože

Nova formulacija za bolju učinkovitost protiv bora.

Eternalova krema za tijelo protiv bora pomlađuje kožu na područjima oslabljenim godinama i suncem, poput dekoltea, ruku i ramena.
Pruža njegu kao najsofisticiranije kreme protiv starenja. Na temelju SWOP (switch of phase) tehnologije.
Antistresna svojstva esencije lavande i cimeta smiruju sva osjetila i pripremaju tijelo za svaki senzorni tretman.

Rezervirajte svoj termin na naš telefon:

+385 (0)95 2906 992

Trebate li više informacija? Razmišljate li o ovoj usluzi? Ako imate bilo kakvih pitanja, možete nas kontaktirati putem naše kontakt stranice, rado ćemo vam pomoći. Uvijek je preporučljivo da nam prije početka ovog ili bilo kojeg tretmana kažete svoja očekivanja, sumnje ili bilo kakve nedoumice koje možda imate. Uvijek ćemo vas savjetovati što je najprikladnije u odnosu na vaše ciljeve.

Translate »
Verified by MonsterInsights