Nazovite nas

+385 (0)95 2906 992

E-mail

kozmetickicentarloops@gmail.com

Zakazivanje termina

Preporučujemo zakazivanje termina

U borbi protiv celulita uz ručnu anticelulitnu masažu koristimo drvene valjke, odnosno oklagije.
Maderoterapija u prijevodu znači – terapija drvetom, a tehnika je porijeklom iz Kolumbije.

Kako djeluje maderoterapija?

Ova metoda je 100% prirodna, ravnomjernim ritmičkim pokretima uz pomoć oklagija potičemo limfu kako bismo ubrzali cirkulaciju i metabolizam, te smanjili upale masnih stanica.
Nakon što se potakne limfni sustav treba mu dati vremena da izbaci nagomilane toksine i potakne cirkulaciju i metabolizam na brže trošenje masti, zato je maderoterapiju najbolje raditi svaka dva dana.

Koliko je tretman maderoterapije bolan?

Kod prvih par tretmana kod maderoterapije osjećamo neugodnu bol, ali može se izdržati. Ali nakon tretmana osjećati čete se lagano i poletno i to će vam biti motivacija da se u tijelu događaju promjene, te maderoterapija stvarno djeluje.

Kada vidimo prve rezultate?

Nakon 4-5 tretmana možete očekivati rezultate:

  • Smanjenje obujma
  • Oblikovanje tijela
  • Smanjenje edema
  • Pojačan rad krvotoka i cirkulacije
  • Zatezanje kože i mišića
  • Relaksacija
  • Smanjenje bolova

Preporuka:

Preporučuje se 10 i više tretmana maderoterapije uz obavezno unošenje dovoljno tekućine, prehrana… promjena životnih navika.

Kada ne preporučimo maderoterapiju?

Trudnicama, osobama s proširenim venama i izraženim kapilarama, osobama s kožnim oboljenjima i ne radi se tretman za vrijeme menstruacije.

Ako se tretman radi nestručno dolazi do podljeva i velike boli jer se povrijedi tkivo i tada nema rezultata, a moguća je i deformacija zone koja se tretira.

Rezervirajte svoj termin na naš telefon:

+385 (0)95 290 6992

Trebate li više informacija? Ako imate bilo kakvih pitanja, možete nas kontaktirati putem naše kontakt stranice, rado ćemo vam pomoći. Uvijek je preporučljivo da nam prije početka bilo kojeg tretmana kažete svoja očekivanja, sumnje ili bilo kakve nedoumice koje možda imate. Uvijek ćemo vas savjetovati što je najprikladnije u odnosu na vaše ciljeve. Cijene naših tretmana možete pogledati ovdje.

Translate »
Verified by MonsterInsights