Hot stone masaža

Što možete očekivati ​​od Hot Stone masaže vrućim kamenjem?

Ponekad, bez obzira na vanjsku temperaturu, možete otkriti da vaše tijelo žudi za toplinom. Ponekad je najbolji lijek za fizičke bolove toplinska terapija. Jedan od najboljih oblika toga je masaža vrućim kamenjem. 

Što je masaža vrućim kamenjem?

Masaža vrućim kamenjem vrlo je slična većini standardnih masaža, s jednom velikom iznimkom. Pa, očito je još nevjerojatnije, ali razlog tome je što će u masaži vrućim kamenjem vaš terapeut koristiti glatko zagrijano kamenje za izvođenje tehnika masaže, a ne samo ruke i podlaktice. To je kao da vas netko masira intenzivno toplim rukama.  

Najbolji dio upotrebe ovog vrućeg kamenja je to što oni omogućuju toplini da prodre mnogo dublje u mišiće koji se masiraju. Ovo ne samo da je nevjerojatan osjećaj, već vam daje i dodatnu korist puno dubljeg osjećaja opuštenosti i olakšanja napetosti, kako fizički tako i emocionalno.

 

 

Da li je Hot stone masaža ili masaža vrućim kamenjem najbolja za mene?

Važno je napomenuti da iako masaža vrućim kamenjem može biti vrlo privlačna raznim ljudima, ova tehnika nije za svakoga. Postoje neke dodatne kontraindikacije specifične za masažu vrućim kamenjem, uključujući sistemska upalna stanja, neuropatiju, multiplu sklerozu, Parkinsonovu bolest i bilo koja druga stanja ili lijekove koji inhibiraju vaša osjetila. Sposobnost davanja ispravne povratne informacije o temperaturi je ključna, a bilo kakvo oštećenje te sposobnosti čini masažu vrućim kamenjem nesavjetovanom.

Savjetujte se sa svojim terapeutom za masažu vrućim kamenjem.

Dok je komunikacija uvijek važna u svakoj masaži, ona je posebno važna tijekom masaže vrućim kamenjem zbog faktora topline. Obavijestite svog terapeuta ako je kamenje prevruće ili želite da bude malo toplije. 

Često, ako vam se čine previše toplima, vaš ih terapeut za masažu može ostaviti sa strane da se ohlade na minutu ili ih jednostavno malo brže pomicati tijekom masažnih poteza kako biste osjećali bolju temperaturu. Dok se kamenje hladi, ostavljajući dovoljno topline da se i dalje osjećate prekrasno, ali dovoljno hladno da neko vrijeme ostane na jednom mjestu bez opeklina, vaš masažni terapeut može odlučiti staviti ih na strateška mjesta, poput vaših ruku, na donji dio leđa, ispod vrata ili na trbuhu. Toplina zajedno s laganom težinom kamena često može pružiti intenzivan osjećaj olakšanja za područje vašeg tijela koje prima terapiju.

Koliko traju tretmani hot stone masaže?

60 minuta.

Rezervirajte svoj termin na naš telefon:

+385 (0)95 2906 992

Trebate li više informacija? Razmišljate li o ovoj usluzi? Ako imate bilo kakvih pitanja, možete nas kontaktirati putem naše kontakt stranice, rado ćemo vam pomoći. Uvijek je preporučljivo da nam prije početka ovog ili bilo kojeg tretmana kažete svoja očekivanja, sumnje ili bilo kakve nedoumice koje možda imate. Uvijek ćemo vas savjetovati što je najprikladnije u odnosu na vaše ciljeve.

 

Masaže
Istraži

Rezervirajte termin!

Pridružite se mnogim zadovoljnim klijentima koji su već iskusili našu strast za ljepotom.

Koristimo kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva pregledavanja, posluživanje prilagođenih oglasa ili sadržaja i analizu našeg prometa. Klikom na “Prihvaćam” pristajete na našu upotrebu kolačića. Saznajte više.