Nazovite nas

+385 (0)95 2906 992

E-mail

kozmetickicentarloops@gmail.com

Zakazivanje termina

Preporučujemo zakazivanje termina

Energetska masaža je spoj klasične, medicinske, limfne drenaže i stimulacije čakri i meridijana. Prednost ove masaže je baš to što se ta masaža može kombinirati s ostalim masažama te se može prilagoditi svakom klijentu, odnosno njegovom problemu..

Klasična masaža – Kod klasične masaže se  koriste pokreti glađenja, trljanja, lupkanja… Nakon masaže klijenti osjećaju olakšanje i smanjenje boli posebno u predjelu vrata i lopatice.

Medicinska masaža – Koristit se s ciljem otklanjanja boli i poticanja oporavka nakon povreda. Nakon masaže moguće je osjetiti blagu vrtoglavicu.

Limfna drenaža – Izvodi se sporim ciljanim pokretima s blagim pritiskom na kožu. Limfna drenaža pomaže ukloniti višak tekućine iz organizma, poboljšava cirkulaciju, te pomaže kod uklanjanja celulita. Preporuča se osobama s proširenim venama i kapilarama, kod migrena, stresa… Nakon limfne drenaže preporuča se popiti čašu limunade kako bi se ubrzalo izlučivanje toksina.

Stimulacija čakri postiže bolji protok energije kroz organizam što ujedno utječe i na samopouzdanje, smanjenje tjeskobe, bolje raspoloženje i kvalitetniji san.

Preporuka:

Energetska masaža se preporučuje svima koji žele probati nešto novo. Idealna je za sportaše, osobe koje puno sjede, dugo stoje, pate od umora i nesanice.

Ne preporuča se: 

Trudnicama, srčanim bolesnicima, osobama s malignim oboljenjima.

Rezervirajte termin:

+385 95 290 6992

Trebate li više informacija? Razmišljate li o ovoj usluzi? Ako imate bilo kakvih pitanja, možete nas kontaktirati putem naše kontakt stranice, rado ćemo vam pomoći. Uvijek je preporučljivo da nam prije početka ovog ili bilo kojeg tretmana kažete svoja očekivanja, sumnje ili bilo kakve nedoumice koje možda imate. Uvijek ćemo vas savjetovati što je najprikladnije u odnosu na vaše ciljeve.

Translate »
Verified by MonsterInsights