Loops Blog

Pronađite savjete stručnjaka i inspiraciju za ljepotu – posjetite naš kozmetički blog i otkrijte najnovije trendove već danas!

Termo deka

Loops uz usluge anticelulitnog tretmana i tretmana za mršavljenje koristi i termo deku koja se zasniva na infracrvenim zrakama koje su dokazano učinkovite za gubljenje kilograma i oblikovanje tijela.

READ MORE

Mezoterapija bez igle

Mezoterapija, takozvana virtualna mezoterapija apsolutno je najmodernija alternativa, ugodna je, neagresivna i jako uspješna u rješavanju: bora, opuštene kože, mrlja, celulita i strija, revitalizacije kože, poticanje proizvodnje kolagena, dubinska hidratacija, smanjenje proširenih pora, zaštita od vanjskih utjecaja.

READ MORE

Kako očistiti pore na licu???

Svakoga dana naša koža upija zagađenja iz zraka i svih proizvoda koje nanosimo na lice – make up, mrtve stanice, višak ulja i nastaju začepljene pore na licu. Saznajte kako očistiti pore na licu i sve o tretmanu PROBIOME koji

READ MORE
Skeyndor CLEAR BALANCE

Skeyndor CLEAR BALANCE

Skeyndor CLEAR BALANCE je prekrasan tretman koji preventira nastanak ne-upalnih aknastih lezija.
Posebno je napravljen za masnu kožu i seboreičnu kožu sklonu aknama.

READ MORE

Koristimo kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva pregledavanja, posluživanje prilagođenih oglasa ili sadržaja i analizu našeg prometa. Klikom na “Prihvaćam” pristajete na našu upotrebu kolačića. Saznajte više.