Nazovite nas

+385 (0)95 2906 992

E-mail

kozmetickicentarloops@gmail.com

Zakazivanje termina

Preporučujemo zakazivanje termina

Napravite vitaminski test i saznajte koji su vam vitamini potrebni! Uz bilo koji tretman uz pravilan izbor vitamina zasigurno ćete postići bolje rezultate i bit ćete živahniji i energičniji, zdraviji i ljepši.

Naše tijelo nam neprekidno šalje signale o tome jesu li naš životni stil i prehrana uravnotežen, i dobiva li sve što mu je potrebno za optimalno funkcioniranje. Jeste li ikad osjetili neke od ovih simptoma: umor, kroničan umor, iscrpljenost, nervoza, bol u zglobovima, pospanost, glavobolja, oslabljeni imunitet, porast tjelesne težine, gubitak kose, usporen ili ubrzan rad srca? Ako vaše tijelo ne dobiva dovoljne količine kvalitetnih vitamina, minerala i drugih mikronutrijenata, to će se odraziti na vašoj koži, kosi, raspoloženju, mišićima, i na mnoge druge načine. Na primjer: grčevi u nogama, suha koža, nesanica, depresija, vrtoglavica, bezvoljnost, bol u mišićima, smanjena radna sposobnost, zatvor, gubitak libida, kroničan osjećaj hladnoće, listanje noktiju i mnogi drugi.

Obraćate li pažnju na te znakove upozorenja? Znate li što vam tijelo poručuje putem tih signala?

Većina ljudi ne zna. Svoje tijelo i svoje zdravlje uzimaju zdravo za gotovo, sve dok se ne razbole, a onda je već kasno. Nemojte i vi raditi istu grešku. Ako u potpunosti želite uživati u životu, biti živahniji i energičniji, zdraviji i ljepši, saznajte što treba vašem tijelu.

Ovaj vitaminski test pomoći će vam u određivanju signala koje vam tijelo šalje, koji vam vitamini, minerali i mikronutrijenti nedostaju. Vitaminski test obuhvaća oko 300 simptoma povezanih s 50-ak vitamina i minerala.

Rezervirajte svoj termin na naš telefon:

+385 (0)95 2906 992

Ako imate bilo kakvih pitanja, možete nas kontaktirati i putem naše kontakt stranice, rado ćemo vam pomoći. Vitamine može

Translate »
Verified by MonsterInsights