Nazovite nas

+385 (0)95 2906 992

E-mail

kozmetickicentarloops@gmail.com

Zakazivanje termina

Preporučujemo zakazivanje termina

Dijagnoza lica.

Koža svake osobe je jedinstvena i iz tog razloga zahtijeva jedinstvenu njegu.

Koliko puta smo čuli da mi krema koju koristim ne djeluje dobro, koža mi je zategnutija, čini mi se da imam više masnoće, mislim da mi od one druge izbijaju prištići… A svaka koža je jedinstvena i, uz toliki izbor aktivnih sastojaka na tržištu, potrebno je podvrgnuti se stručnoj analizi lica prije nego što odlučimo koji su kozmetički proizvodi ili tretmani najprikladniji za našu kožu.

Mnogo puta ne znamo detaljno kakav tip kože imamo i zbog toga griješimo pri odabiru kozmetike koju ćemo koristiti. U većini slučajeva vrlo je uobičajeno da nam stručnjaci u ljekarni ili supermarketu savjetuju neku vrstu kreme, a da pritom ne obave ni površni pregled kojim bi se moglo utvrditi kakav tip kože imamo.

Ispravna dijagnoza lica neophodna je za poznavanje posebnosti svake kože i specifičnih problema i potreba koje ona može predstavljati.

U kozmetičkom centru Loops  predlažemo da napravite kompletnu analizu svoje kože kako biste saznali koje su njezine specifične potrebe. Dijagnostiku provodimo profesionalnom mjernom opremom, opremljenom učinkovitim sustavom dermatološke analize koji nam omogućuje dubinsku procjenu stanja kože. Mjerimo razine svih parametara kože:

Ovi parametri određuju izgled i tip kože svake osobe. Zahvaljujući ovoj studiji, utvrđujemo postoji li nedostatak ili problem s kožom te koja bi vrsta proizvoda i protokol rada bili najpoželjniji u svakom slučaju.

Važnost ispravne dijagnoze kože.

Ponekad može biti vrlo teško golim okom odrediti koji su nedostaci na koži. Naš dermis je posebno složena struktura u kojoj se može pojaviti nekoliko okolnosti u isto vrijeme: masnoća na nekim područjima i osjetljivost na drugim, ljuštenje ili nedostaci koji su neprimjetni oku, itd. Za provedbu detaljne analize potrebno je imati opremu opremljenu posebnim dijagnostičkim sustavima.

Dijagnoza kože provodi se pomoću aparata, dijagnostičkog kompleta, jedinstvenog na tržištu, jer su u jednoj leći uključena mjerenja 7 bitnih parametara za dijagnozu kože. Komplet analizira različita mjerenja kamerom, polariziranim svjetlima i UV zračenjem, detaljno analizirajući tip kože i dominantne promjene koje su nastale, poput bora, nepravilnih pigmentacija, akni itd. Temeljem toga daje preporuku njege koja se odnosi na proizvode za kućnu uporabu ili za profi tretmane.

Njegova razina preciznosti omogućuje vrlo jednostavan uvid u napredak i poboljšanje kože nakon tretmana. Možete promatrati rezultate i bolje razumjeti učinkovitost njege koju smo primijenili.

Rezervirajte termin:

+385 (0)95 290 6992

Trebate li više informacija? Razmišljate li o ovoj usluzi? Ako imate bilo kakvih pitanja, možete nas kontaktirati putem naše kontakt stranice, rado ćemo vam pomoći. Uvijek je preporučljivo da nam prije početka ovog ili bilo kojeg tretmana kažete svoja očekivanja, sumnje ili bilo kakve nedoumice koje možda imate. Uvijek ćemo vas savjetovati što je najprikladnije u odnosu na vaše ciljeve.

Translate »
Verified by MonsterInsights