Nazovite nas

+385 (0)95 2906 992

E-mail

kozmetickicentarloops@gmail.com

Zakazivanje termina

Preporučujemo zakazivanje termina

Naše lice je naš najjasniji znak identiteta. Bez sumnje, to je dio našeg tijela na koji je koncentrirana pažnja naših sugovornika. Iz tog razloga, o tome se moramo brinuti sa svom dosljednošću i redovitošću kojom možemo. Danas je lako razlikovati njegovano lice od onog kojem nije posvećeno dovoljno pažnje.

Naši tretmani lica odgovaraju potrebama koje može zahtijevati svako stanje lica. U kozmetičkom centru Loops prilagođavamo se svim tipovima i stanjima kože, radimo po ekskluzivnim protokolima, s aktivnim sastojcima iznimne kvalitete i najsuvremenijom opremom na tržištu. Sve to jamči preciznost i profesionalne rezultate.

Naši tretmani lica:

Skeyndor MEGAN (za lice)

Skeyndor Global Lift

Skeyndor Corrective kit

Skeyndor Eternal

Skeyndor Power Retinol

Skeyndor Power Hyaluronic

Skeyndor Power C

Skeyndor Probiom peel

Skeyndor Virtualna mezoterapija

Dijagnoza kože kamerom

Vitaminski test

Dubinsko čišćenje lica

Rezervirajte termin:

+385 95 290 6992

Trebate li više informacija? Razmišljate li o ovoj usluzi? Ako imate bilo kakvih pitanja, možete nas kontaktirati putem naše kontakt stranice, rado ćemo vam pomoći. Uvijek je preporučljivo da nam prije bilo kojeg tretmana kažete svoja očekivanja, sumnje ili bilo kakve nedoumice koje možda imate. Uvijek ćemo vas savjetovati što je najprikladnije u odnosu na vaše ciljeve. Uz PRVI tretman imate GRATIS dijagnostiku kože lica. Na prvi posjet ostvarujete pravo na 20% popusta na bilo koji tretman, i 5% na avansno plaćanje. Rezervirajte svoje termin SADA!

Translate »
Verified by MonsterInsights