Nazovite nas

+385 (0)95 2906 992

E-mail

kozmetickicentarloops@gmail.com

Zakazivanje termina

Preporučujemo zakazivanje termina

Želite li ući u uzbudljivi svijet tretmana ljepote u najboljim ste rukama. Naš glavni cilj u kozmetičkom centru Loops je briga i dobrobit naših klijenata. Naš centar je savršeno mjesto u kojem možete otkriti zadovoljstvo brige o vama. Više od 10 godina iskustva pružamo kontinuirano kozmetičke tretmane, pedikuru, manikuru, relaksirajuće i regenerirajuće masaže i educiramo osoblje kako koristiti najnaprednije tehnike i opremu na tržištu za postizanje najboljih rezultata… a rezultate postižemo jer volimo svoj posao.

Zbog toga smo ponosni što našim klijentima nudimo široku paletu kozmetičkih tretmana. Tretmani su prilagođeni potrebama svakog klijenta i provode ih vrhunski educirani stručnjaci. Dopustite nam da vas vodimo na putovanje kroz ljepotu i dobrobit. Putovanje osmišljeno da zadovolji vaše potrebe na personaliziran način.

Naši su tretmani ljepote precizni i temeljeni na rezultatima. Posvećenost održavanju razine kvalitete obuke, korištenje kozmetike vrhunskih marki i najopsežnija i najnaprednija tehnologija na tržištu, čine naš centar mjerilom u estetskom sektoru na cijelom našem području. Zahvaljujući našem iskustvu, razvili smo metode analize i protokole rada koji nam omogućuju brzo razumijevanje potreba naših klijenata i izvođenje personaliziranih tretmana lica ili tijela, neovisno o dobi i potrebama.

Imamo stručni tim koji se stalno nadograđuje u znanju. Njihova stručnost, predanost te prijateljski i pristupačan karakter čine ih profesionalcima na visokoj razini. Ne ustručavajte se rezervirati termin za susret s nama i dobiti personaliziranu dijagnozu.

Tretmani lica

Tretmani tijela

Masaže

Rezervirajte svoj termin na naš telefon:

+385 (0)95 2906 992

Trebate li više informacija? Ako imate bilo kakvih pitanja, možete nas kontaktirati putem naše kontakt stranice, rado ćemo vam pomoći. Uvijek je preporučljivo da nam prije početka bilo kojeg tretmana kažete svoja očekivanja, sumnje ili bilo kakve nedoumice koje možda imate. Uvijek ćemo vas savjetovati što je najprikladnije u odnosu na vaše ciljeve.

Translate »
Verified by MonsterInsights