Nazovite nas

+385 (0)95 2906 992

E-mail

kozmetickicentarloops@gmail.com

Zakazivanje termina

Preporučujemo zakazivanje termina

Kako učvrstiti i preoblikovati trbuh (abdomen)? 

Opuštena koža, nedostatak čvrstoće i/ili strije na abdominalnom djelu.

Tretman za jačanje, jačanje i podizanje kože i tkiva, zahvaljujući sinergijskom učinku 3 tehnologije – Hi-Freq (visoka frekvencija), Dermaboost i Deep RGB zajedno s naprednom visokoučinkovitom kozmetikom i specifičnim učinkom LED aktivnog koncentrata – LED ZA UČVRŠĆIVANJE. Sadrži fibroblast-selektivni učvršćivač koji potiče proizvodnju kolagena i elastina te organski silikon koji dodatno učvršćuje i djeluje protiv starenja.

Tretman preoblikovanja trbuha (abdomena) i koje su prednosti?

Tretman preoblikovanja trbuha (abdomena) uklanja celulit i/ili lokalizirana masnoće na abdominalnom djelu i preobikuje trbuh tj. abdomen.

Mršavljenje, smanjenje fibroznog tkiva i anticelulitni tretman kože i tkiva, zahvaljujući učinku

sinergija 3 Hi-Freq (visoka frekvencija), Dermaboost i Deep RGB tehnologija zajedno s naprednom visokoučinkovitom kozmetikom i specifičnim djelovanjem koncentrata za aktiviranje LED – RESHAPER LED. Sadrži anticelulitni dron koji cilja na adipocite, koji zajedno s drugim aktivnim sastojcima maksimizira sagorijevanje masti, smanjuje skladištenje lipida i inhibira sazrijevanje novog masnog tkiva.

Trajanje tretmana: 60 min

Rezervirajte svoj termin na telefon:

+385 (0)95 2906 992

Trebate li više informacija? Dopustite da vas savjetujemo. U Loops centru uvijek radimo na način da prije termina napravimo procjenu na kojem ćemo provesti kratku dijagnostiku kako bismo utvrdili koji je vaš problem i savjetovati vas na temelju vaših potreba. Iskreno ćemo vas savjetovati na temelju vaših ciljeva, bilo da se radi o mršavljenju, smanjenju volumena, poboljšanju kože ili preoblikovanju vaše siluete. Ali zapamtite da prije početka bilo kakvog tretmana trebate dobro razmisliti o svojim očekivanjima i razgovarati o njima s našim osobljem te je isto tako važno da ne oklijevate izraziti sva pitanja ili nedoumice koje možda imate.

Translate »
Verified by MonsterInsights