Nazovite nas

+385 (0)95 2906 992

E-mail

kozmetickicentarloops@gmail.com

Zakazivanje termina

Preporučujemo zakazivanje termina

Kako učvrstiti bedra s opuštenom kožom, nedostatkom čvrstoće i/ili strijama?

Tretman za jačanje, učvršćivanje i podizanje kože i tkiva, zahvaljujući sinergijskom učinku 3 tehnologije – Hi-Freq (visoka frekvencija, Dermaboost i Deep RGB zajedno s naprednom visokoučinkovitom kozmetikom i specifičnim djelovanjem LED aktivacijskog koncentrata – FIRMING LED. Sadrži fibroblast selektivni učvršćivač koji potiče stvaranje kolagena i elastina te organski silikon koji dodatno učvršćuje i djeluje protiv starenja.

Tretman preoblikovanja bedra s celulitom i/ili lokaliziranom masnoćom?

Mršavljenje, uklanjanje fibroza i anticelulitni tretman kože i tkiva, zahvaljujući učinku sinergije 3 tehnologije – Hi-Freq (visoka frekvencija), Dermaboost i Deep RGB zajedno s naprednom kozmetikom visokih performansi i specifičnim djelovanjem koncentrata za aktiviranje LED – RESHAPER LED sadrži anticelulitni dron koji cilja na adipocite, koji zajedno s drugim aktivnim sastojcima maksimizira sagorijevanje masti, smanjuje skladištenje lipida i inhibira sazrijevanje novog masnog tkiva.

U ovom tretmanu slijed programa prvo će tretirati jednu stranu, a zatim ponoviti program na drugom bedru.

Trajanje tretmana: 60 min

Rezervirajte svoj termin na telefon:

+385 (0)95 2906 992

Trebate li više informacija? Dopustite da vas savjetujemo. U Loops centru uvijek prije tretmana ćemo provesti kratku dijagnostiku kako bismo utvrdili koji je tretman ili aparat najprikladniji za vas na temelju vaših potreba. Iskreno ćemo vas savjetovati na temelju vaših ciljeva, bilo da se radi o smanjenju volumena, poboljšanju kože ili preoblikovanju vaše siluete. Ali zapamtite da prije početka bilo kakvog tretmana trebate dobro razmisliti o svojim očekivanjima i razgovarati o njima s našim osobljem te ne biste trebali oklijevati izraziti sva pitanja ili nedoumice koje možda imate.

Translate »
Verified by MonsterInsights