Nazovite nas

+385 (0)95 2906 992

E-mail

kozmetickicentarloops@gmail.com

Zakazivanje termina

Preporučujemo zakazivanje termina

Megan tretmanom za područja oko očiju postižemo:

  • Efekt podizanja kapaka
  • Smanjuje tamne kolutove i natečenost ispod očiju
  • Posvjetljuje kožu oko očiju

Kako djeluje Megan tretman za područja oko očiju?

Tretman za revitalizaciju i posvjetljivanje kože, zahvaljujući učinku sinergije 3 tehnologije – Hi-Freq(visoka frekvencija), Dermaboost i Deep RGB zajedno sa naprednom visokoučinkovitom kozmetikom i specifičnim djelovanjem LED aktivirajućeg koncentrata – BRIGHTENER LED. Sadrži posvjetljujući dron koji i posvjetljuje kožu i štiti od glavnih pokretača preranog starenja kože.

Trajanje tretmana: 30 min

Rezervirajte termin:

+385 (0)95 2906 992

Možda niste sigurni da je MEGAN najprikladniji tretman za potrebe vaše kože. Ne brinite, u tu svrhu u Loops centru svojim klijentima besplatno nudimo mogućnost analize kože prije tretmana kako bismo točno znali koje su specifične potrebe vaše kože. Tako se možemo upoznati i utvrditi odgovara li ovaj tretman vašim potrebama. Uvijek ćemo vas savjetovati što je najprikladnije u odnosu na vaše ciljeve.

Ako trebate više informacija, dvoumite se ili ako imate bilo kakvih pitanja, možete nas kontaktirati putem naše kontakt stranice, rado ćemo vam pomoći. Uvijek je preporučljivo da nam prije početka ovog ili bilo kojeg tretmana kažete kakva su vaša očekivanja, da li imate neke sumnje i da li imate nekakve brige ili razloge zbog kojih ste u nedoumici.

Translate »
Verified by MonsterInsights