Nazovite nas

+385 (0)95 2906 992

E-mail

kozmetickicentarloops@gmail.com

Zakazivanje termina

Preporučujemo zakazivanje termina

Masaža može biti vrlo terapeutska, može pomoći u smanjenju tjeskobe, razbiti napetost mišića i pomoći u ublažavanju boli koja uzrokuje ožiljke od ranijih ozljeda. Kada znate što možete očekivati ​​i kako se pripremiti za masažu, dobit ćete punu korist od vašeg termina za masažu.

4 načina kako da se pripremite za masažu

Napetost mišića i životni stresovi mogu biti razlog vašeg posjeta, nema potrebe da se brinete oko vaše masaže. Ako znate kako se pripremiti za masažu na odgovarajući način, možete ući na svoj termin spremni da u potpunosti iskoristite svoje prednosti.

1. Hidratizirajte se prije i poslije tretmana

Provjerite jeste li hidrirani prije nego što odete na termin masaže i pripremite se da pijete puno vode nakon termina. U konačnici, mišići pod stresom dovode do upale i nakupljanja toksina koji mogu blokirati esencijalne hranjive tvari i kisik da dođu tamo gdje trebaju i tako pridonijeti boli i stresu. Masaža počinje razbijati i oslobađati te nakupljene toksine dok vam terapeuti opuštaju mišiće. Masaža omogućuje cirkulaciju krvi i kisika kako treba, ali masaža po svojoj prirodi dehidrira. Preporučuje se ostati hidriran prije i  poslije masaže jer voda pomaže u ispiranju otpuštenih toksina.

2. Nosite široku udobnu odjeću

Kada se pripremate za masažu, planirajte nositi ili barem ponijeti široku udobnu odjeću sa sobom kako biste započeli proces opuštanja. Od vas će biti zatraženo da se skinete do razine udobnosti za masažu. Ako na masažu nosite široku odjeću, proces svlačenja će vam biti mnogo lakši. Nakon masaže ćete se možda osjećati nježno ili jednostavno izuzetno opušteno i cijenit ćete to što ne morate nositi restriktivnu odjeću.

3. Dišite normalno

Opuštanje vašeg tijela i uma ključno je za postizanje maksimuma od vaše masaže. Vaš terapeut će raditi na opuštanju vaših mišića. Normalno disanje pomaže bržem opuštanju. Često će ljudi zadržati dah ili ograničiti dah dok su na stolu za masažu jer se osjećaju nervozno – to može biti kontraproduktivno. Zadržavanje daha često više steže mišiće, zbog čega ih je teže opustiti. Udahnite i izdišite normalno dok vaš terapeut izvodi razne tehnike masaže.

4. Nemojte se bojati komunicirati

Vaš maser je tu da vam pomogne da se osjećate bolje. Ako imate specifično problematično područje ili se samo želite opustiti na stolu – obavijestite svog terapeuta. Vaš terapeut za masažu vjerojatno će koristiti ulja i losione za smanjenje trenja tijekom vaše masaže, pazite da mu priopćite eventualne alergije koje imate. Osim toga, vaš terapeut je licencirani stručnjak, ali želi znati osjećate li bilo kakvu nelagodu od primijenjenog pritiska i može prilagoditi svoju tehniku ​​kako bi se prilagodio vašim fizičkim potrebama.

3 stvari koje možete očekivati ​​od vaše masaže

Sada kada znate kako se pripremiti za masažu, možda se pitate što možete očekivati ​​od svoje masaže.

1. Od vas će se tražiti da se skinete

Vaš terapeut za masažu napustit će prostoriju kako bi vam pružio privatnost koja vam je potrebna da skinete odjeću, a na vama je hoćete li se potpuno razodjenuti ili ostaviti donje rublje prije nego što skliznete ispod gornje plahte stola za masažu. Uzmite si vremena i ne brinite, vaš terapeut će se uvijek pobrinuti da budete pravilno pokriveni ručnikom ili plahtom tijekom cijele sesije.

2. Mogli biste zaspati

Jedan od najvećih komplimenata za terapeuta masaže je zvuk hrkanja tijekom masaže. Seansa masaže može vam ponuditi takvo olakšanje i opuštanje da biste mogli nakratko klimati glavom. ne brini! Odspojite se. Ovo je vaše vrijeme i polaskani smo što smo vam pomogli da se opustite.

3. Poželjet ćete se vratiti

Oslobađanje endorfina za “dobar osjećaj” potaknut će vas da osjetite prirodno uzbuđenje. Ti endorfini ostavljaju u vama osjećaj opuštenosti i energije u isto vrijeme. To je predivan osjećaj! Dobra vijest je da endorfini imaju vlastita ljekovita svojstva i da se dobrobiti masažne terapije akumuliraju tijekom vremena uz redovite zakazane sesije. Što češće dolazite to se bolje osjećate, tijelo brže reagira i brže osjetite olakšanje.

Translate »
Verified by MonsterInsights