Nazovite nas

+385 (0)95 2906 992

E-mail

kozmetickicentarloops@gmail.com

Zakazivanje termina

Preporučujemo zakazivanje termina

Od čega se sastoji čišćenje lica?

Trenutni ritam, sve veći stres, žurba, zagađenje, pa čak i prehrana uzročnici su koji utječu na izgled naše kože. Ton mu se ugasi, počnu se pojavljivati mrlje i proširene pore. Čišćenje lica je tretman namijenjen čišćenju lica s ciljem uklanjanja nečistoća kože, mrtvih stanica i poznatih mitesera ili komedona. Ima dvojaku svrhu: Aktivira proces obnove stanica (čime lice dobiva bolji izgled) i priprema kožu da u potpunosti iskoristi svojstva kozmetike koja se naknadno nanosi.

Suprotno onome što mnogi vjeruju, čišćenje kože od strane dobrih stručnjaka postaje ne samo tretman uljepšavanja, već i vrlo opuštajući tretman.

Koje sve imamo vrste čišćenja lica?

U kozmetičkom centru Loops provodimo tri različite vrste čišćenja lica, sve imaju isto vrijeme trajanja. Čišćenje izvodimo parom, ultrazvučnim pilingom, kemijskim pilingom ili mikrodermoabrazijom s dijamantnim vrhom. Korištenje ovih različitih metoda rada omogućuje nam provođenje čišćenja i pilinga koji odgovaraju stanju i karakteristikama svake kože, dajući joj veću čistoću i sjaj bez oštećenja.

Prvi korak svakog našeg čišćenja lica je analiza kože koja našim stručnjacima omogućuje procjenu tipa kože s kojom imaju posla. Na taj način moguće je odrediti koje je najprikladnije čišćenje lica i koje proizvode koristiti te tako personalizirati tretman.

  • Klasični tretman lica
  • Klasični tretman lica UZV špartula
  • Microdermoabarsia – dijamantna 

Trajanje tretmana: 60 minuta

Preporučena učestalost tretmana: svakih 3 mjeseca.

Rezervirajte svoj termin na naš telefon:

+385 (0)95 290 6992

U kozmetičkom centru Loops smatramo da je prvi korak do dobre njege lica točna dijagnoza. Zato našim klijentima nudimo besplatnu mogućnost analize kože prije tretmana kako bismo točno znali koje su specifične potrebe kože. Ova dijagnoza postavlja se isti dan tretmana, jer je to jedan od prvih koraka u našim protokolima za lice.

Trebate li više informacija? Razmišljate li o ovoj usluzi? Ako imate bilo kakvih pitanja, možete nas kontaktirati putem naše kontakt stranice, rado ćemo vam pomoći. Uvijek je preporučljivo da nam prije početka ovog ili bilo kojeg tretmana kažete svoja očekivanja, sumnje ili bilo kakve nedoumice koje možda imate. Uvijek ćemo vas savjetovati što je najprikladnije u odnosu na vaše ciljeve.

Cjenik možete provjeriti ovdje.

VAŽNA NAPOMENA!!! Što trebate znati ako razmišljate o čišćenju lica?

U kozmetičkom centru Loops  iznimno smo pažljivi pri čišćenju lica i obično ne ostavljamo crvenilo na koži. Ali postoje trenuci kada je koža vrlo osjetljiva ili su nečistoće jako duboke i to je jednostavno neizbježno. Zbog toga vam savjetujemo da NE radite čišćenje lica isti dan kada imate događaj ili sastanak. Kako biste izbjegli iznenađenja, bolje je rezervirati svoj termin par dana unaprijed.

Ne smijete se šminkati odmah nakon tretmana. Preporučljivo je pričekati do sljedećeg dana kako bi se olakšalo disanje kože, pomažući koži da se oksigenira i dekongestira. Također je poželjno ne baviti se sportom i izbjegavati znojenje do sljedećeg dana.

Kao estetski profesionalci, smatramo svojom obvezom informirati o prednostima usvajanja svakodnevne rutine čišćenja i hidratacije kod kuće. Potrebno je koristiti posebna sredstva za čišćenje i tonike te steći naviku nanošenja hidratantnih i hranjivih proizvoda koji odgovaraju našem tipu kože. Dopustite našim stručnjacima da vas savjetuju o korištenju kozmetičkih proizvoda koji pospješuju prirodne funkcije kože i predstavljaju učinkovitu branu protiv dehidracije.


Translate »
Verified by MonsterInsights