Nazovite nas

+385 (0)95 2906 992

E-mail

kozmetickicentarloops@gmail.com

Zakazivanje termina

Preporučujemo zakazivanje termina

Kako učvrstiti i preoblikovati nadlaktice ruke?

Ruke s opuštenom kožom, nedostatkom čvrstoće i/ili strijama česti su problem kod mladih i starijih ljudi.

Tretman za jačanje, učvršćivanje i podizanje kože i tkiva, zahvaljujući učinku sinergije 3 tehnologije – Hi-Frequency, Dermaboost i Deep RGB zajedno s naprednom kozmetikom učinkovitom za kožu i specifičnim djelovanjem LED aktivacijskog koncentrata – LED ZA UČVRŠĆIVANJE. Sadrži fibroblast-selective firming drone koji potiče stvaranje kolagena i elastina te organski silikon koji dodatno učvršćuje i djeluje protiv starenja.

Tretman za preoblikovanju ruke (nadlaktice) s celulitom i/ili lokaliziranom masnoćom

Mršavljenje, uklanjanje fibroznog tkiva i anticelulitni tretman kože i tkiva, zahvaljujući sinergijskom učinku 3 Hi-Freq tehnologije (visoka frekvencija, Dermaboost i Deep RGB zajedno s naprednim visokoučinkovitom kozmetikom i specifičnim djelovanjem LED aktivirajućeg koncentrata – RESHAPER LED. Sadrži anticelulitni dron usmjeren na adipocíte, koji zajedno s drugim aktivnim sastojcima, maksimizira sagorijevanje masti, smanjuje skladištenje lipida i inhibira sazrijevanje novog masnog tkiva.

U ovom tretmanu tretira se prvo jednu stranu, a zatim ponovite tretman na drugoj ruci.

Trajanje tretmana: 60 min

Rezervirajte svoj termin na naš telefon:

+385 (0)95 2906 992

Trebate li više informacija? U Loops centru uvijek radimo na način da rezerviramo termin za procjenu na kojem ćemo provesti kratku dijagnostiku kako bismo vas savjetovali na temelju vaših potreba. Iskreno ćemo vas savjetovati na temelju vaših ciljeva, bilo da se radi o smanjenju volumena, poboljšanju kože ili preoblikovanju. Ali zapamtite da prije početka bilo kakvog tretmana trebate dobro razmisliti o svojim očekivanjima i razgovarati o njima s našim osobljem te ne biste trebali oklijevati izraziti sva pitanja ili nedoumice koje možda imate.

Translate »
Verified by MonsterInsights